SAJAMSKA PONUDA PROIZVODA I/ILI USLUGA IZLAGAČA

Ovdje se nalaze usluge izlagača: APED koje možete odabrati za kupnju u periodu trajanja sajma.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
AKADEMIJA IRIDOLOGIJE - MODUL 1
AKADEMIJA IRIDOLOGIJE MODUL 1
Iridologija je znanost o šarenici oka koja proučava njezinu boju, lezije, pigmente i ostale oznake kako bi ustanovila povezanost trenutnih tegoba sa predispozicijama koje smo naslijedili od roditelja i predaka, te nas uputila u životni stil i prehranu radi poboljšanja općeg stanja tijela. Poznata je kao metoda analize alternativne medicine sa kojim se pomoću Iridoloških karata ili mapa određuju lokacije pigmenata, lezija i ostalih oznaka koje upućuju na moguće promjene općeg stanja tijela klijenta, te na koje organe, tkiva, žlijezde ili sustave trebamo obratiti pozornost.
U našoj akademiji ćete kroz 1 Modul Iridologije biti osposobljeni za rad sa klijentima uz postavljanje analize kroz 6 tjedana edukacije.
Kome se preporuča iridologija kao komplementarna analitička metoda?
Svi terapeuti ili iscjelitelji mogu koristiti iridologiju kao analizu koja će ih usmjeriti na organe ili sustav organa, žlijezda ili tkiva na koje bi trebalo obratiti pozornost, te upućuje na genetske predispozicije klijenata, kako loše, tako i dobre.
Iridologija pomaže svim terapeutima uključujući psihologe, psihijatre ili bilo koju disciplinu kada nam pomaže u prepoznavanju tipova ljudi kroz polarnosti osobnosti i njihove modifikatore te koji su socijalni tipovi temeljem oznaka šarenice. Iridologiju se preporuča kiropraktičarima, osteopatima i refleksoterapetima, budući je zjenica odraz pritiska na cerebrospinalnu tekućinu te njezine elipse ili poravnanja upućuju na rane tegobe u tijelu reflektirajući se na određeni dio kralježnice.
Dobivena analiza omogućuje lakše određivanje smjera terapije koju koriste terapeuti, olakšava terapeutima da znaju koja pitanja postavljati klijentima, te sa određenim oznakama u oku mogu pratiti stanja, te poboljšanja tijela.
UVJETI: Svi polaznici moraju imati ili medicinsku školu (srednju, višu ili fakultetsko obrazovanje) ili završenu anatomiju i fiziologiju, te patologiju i bolesti ili završene OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE u APED-u ili pri nekoj drugoj obrazovnoj instituciji.
Modul 1 je ukupnog trajanja 6 tjedana 2 puta tjedno po 2 sata preko Zoom-a (utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati), te je jedan vikend edukacija u živo (subota i nedjelja) od 10-14 sati. Na kraju svakog predavanja bit će mini online ispiti (koji se ne ocjenjuju), već upućuju u usvojenost znanja te njegovo razumijevanje. Završni ispit se sastoji od online ispita, te evaluacija jednog seta očiju sa uzimanjem anamneze kroz upitnik.
Predavanja se mogu održavati i na Engleskom jeziku (pošaljite upit).
Za više informacija obratite se na www.iridologija.huped.hr,
mail: info@ifka.hr ili nazovite: 0996664777
REDOVNA CIJENA - 500 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 450 EUR
ŠKOLA ZA TRIGGER (ASHI) TOČKE
HUPED-ova škola miofascijalnih Trigger (ASHI) točaka, školuje polaznike za razumijevanje i tretman Trigger točaka metodama: Triger masaža/terapija, Dry Needling i Cupping.
U kineskoj medicini za Trigger točke koristi se termin ASHI što znači "to mjesto" čime se ukazivalo na "to mjesto bola". Kinezi su odavno otkrili Trigger točke, odnosno bolne miofascijalne točke koje su se mogle pojaviti bilogdje na tijelu i koje su tretirali akupunkturnim iglama.
Druge edukacije obično te tri navedene metode nude kao posebne razdvojene tečajeve no HUPED-ova škola ih objedinjuje tako da odmah naučite sve metode kojima se tretiraju Trigger točke. Pri tome Cupping unutar ove škole nije zamjena za cijelu Cupping terapiju koja se podučava unutar HIDŽAMA AKADEMIJE.
Unoseći u pogled na Trigger Točke „duh istoka“, posebno kineske medicine, ova edukacija daje dublje razumijevanje i šire mogućnosti tretmana Trigger Točaka. Škola je namijenjena svima, prvenstveno liječnicima, fizioterapeutima i medicinskim sestrama odnosno medicinskim djelatnicima koji već mogu koristiti akupunkturne igle u svome radu, dok su tehnike Cuppinga i masaže, te općenito poznavanja miofascijalnih Trigger Točaka, namijenjene svim ostalim polaznicima koji nisu zdravstvene struke. No, ukoliko se završi još i edukacija: OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE možete koristiti i akupunkturne igle u svome radu unatoč tome što niste zdravstveni djelatnik.
 Za više informacija obratite se na link
REDOVNA CIJENA - 750 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 700 EUR
AKADEMIJA KLASIČNE I KLINIČKE HOMEOPATIJE
Nastava se odvija na hrvatskom jeziku i to prema smjernicama ECCH (European Central Council of Homeopaths) i prema standardima koje je propisala Akademija za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu (APED) pri IPED-u te je naš program edukacije jedini koji smije u nazivu edukacije koristiti termin "Akademija". Također, kroz dodatne edukacijske programe dobivate i kvalifikacije struke: "specijalist homeopatije" te "doktor homeopatije". Homeopatiju se ne može kvalitetno savladati na brzinu kroz raznorazne kratke (ili produžene) intenzivne programe kakvi se na tržištu također nude jer takvi programi ne zadovoljavaju homeopatske standarde u edukaciji i nisu priznati ni u Hrvatskoj ni u svijetu. U Hrvatskoj postoji 6 ili 7 homeopatskih udruga pod različitim nazivima koje uglavnom djeluju svaka za sebe pojedinačno. Organiziraju se i različite edukacije klasičnog tipa koje traju znatno duže - 3 pa i 4 godine (što je za zapadne kriterije predugo...), no cjelovito i u praksi lako primjenjivo znanje iz klasične i kliničke homeopatije te DIPLOMU i licencu za homeopatski rad možete dobiti samo pohađanjem naše dvogodišnje edukacije. HUPED organizira edukaciju iz homeopatije već skoro 20 godina te već 10. generacija polaznika počinje sa predavanjima.
REDOVNA CIJENA - 2785 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 2500 EUR
AKADEMIJA VETERINARSKE HOMEOPATIJE
Sanja Pozaić, dr.med.vet, diplomirala na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu 2002. godine, nakon čega usavršava svoje znanje i stječe praksu u ambulantama za male i velike životinje u RH i u inozemstvu (Danska, Njemačka).
Pripravnički staž odradila je u veterinarskoj stanici Sesvete, i mesnoj industriji Sljeme d. d.
Od 2005. godine zaposlena je u Oružanim Snagama RH kao djelatna vojna osoba na poslovima veterinarske inspekcije i liječenja službenih pasa OS RH.
U veljači 2007. godine upisuje specijalistički poslijediplomski studij na Prehrambeno Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, koji se kao TEMPUS projekt održava na engleskom jeziku. Praktični dio magistarskog rada izradila je na Zavodu za mikrobiologiju i biotehnologiju Fakulteta znanosti o hrani, Sveučilišta Corvinus u Budimpešti. Završni rad obranila je 08.12.2008. godine pod naslovom: ''Identifikacija različitih sojeva Listeria u hrani i okolišu primjenom konvencionalnih metoda i PCR metode''.
Od 2013. do 2016. godine pohađa edukaciju iz homeopatije za doktore veterinarske medicine - klasičnu školu homeopatije u Minhenu (www.fortundweiterbildungfuertieraerzte.de) gdje stječe teorijska znanja te primjenu u praksi homeopatskog liječenja životinja.
U sklopu edukacije obrađuje pacijente i tretira homeopatskim sredstvima životinje različitih dijagnoza, akutna te kronična stanja kod životinja od 2013. godine.

REDOVNA CIJENA - 1760 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 1585 EUR
AKADEMIJA VETERINARSKE AKUPUNKTURE
Edukacija je namjenjena veterinarima koji mogu koristiti akupunkturne igle u svome radu. Hrvatska veterinarska komora (HVK) je vrednovala ovo stručno usavršavanje veterinarima sa 8 bodova.
REDOVNA CIJENA - 1770 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 1593 EUR

AKADEMIJA TKM - TRADICIONALNE KINESKE MEDICINE
HUPED-ova škola tradicionalnih metoda kineske medicine (TKM) školuje polaznike za klasičnu akupunkturu zatim za elektroakupunkturu, akupresuru, tui-na terapiju, ušnu akupunkturu i druge metode. To su metode koje imaju istu teorijsku osnovu i baziraju se na akupunkturnim meridijanima i točkama koje se mogu tretirati akupunkturnim iglama, uređajem za elektroakupunkturu, zatim rukama i prstima terapeuta ali i drugim postupcima.
Škola je namjenjena svima, prvenstveno liječnicima, veterinarima, stomatolozima, fizioterapeutima i medicinskim sestrama odnosno medicinskim djelatnicima koji mogu koristiti akupunkturne igle u svome radu, dok su tehnike akupresure i Tui-na terapije (masaže) namijenjene svim ostalim polaznicima koji nisu zdravstvene struke.
Oni polaznici koji nisu zdravstveni djelatnici ali završe našu edukaciju iz Osnova predkliničke i kliničke medicine moći će također u svome radu koristiti sve metode tradicionalne kineske medicine.
Hrvatska veterinarska komora (HVK) je vrednovala ovo stručno usavršavanje polaznicima veterinarima sa 8 bodova.
Hrvatska liječnička komora (HLK) je vrednovala ovo stručno usavršavanje liječnicima sa 20 bodova za aktivno sudjelovanje te sa 15 bodova za pasivno sudjelovanje.
REDOVNA CIJENA - 2370 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 2133 EUR

AKADEMIJA KIROPRAKTIKE
AKADEMIJA KIROPRAKTIKE ne preporuča pohađanje raznoraznih kratkih vikend tečajeva manipulacije kralježnice jer primjena tako nabrzinu stečenog znanja može biti opasna za klijente. Znanje i vještine manipulacije kralježnice ili bilo kojeg njenog dijela ne može se kvalitetno savladati na kratkom vikend tečaju bez obzira tko ga organizira.

REDOVNA CIJENA - 10920 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 10000 EUR

AKADEMIJA ZA PROFESIONALNU HIPNOZU
Hipnoza je drevna metoda koja se u posljednjih 20 godina proširila na razne nove smjerove djelovanja. NLP, Silva metoda, autogeni trening, Theta healing, mindfulness, bivanje u Sada i slične tehnike sve imaju korijene u hipnozi. Hipnoza je prirodno stanje fokusiranog uma u kojem smo otvoreni za sugestije. Naša tijela su opuštena, naše svjesno "brbljanje uma" je utišano i naša je pozornost slobodna ispitati i reprogramirati naša uvjerenja, osjećaje, misli, navike, ponašanja koja nam više ne služe ili nas koče da uspijemo u ostvarenju željenih ciljeva.
CIJENA PO UPITU

HIDŽAMA AKADEMIJA - CUPPING TERAPIJA
Hidžama odnosno HIJAMA je u arapskoj tradicionalnoj medicini naziv za cupping, metodu kojom se pomoću vakuma vadi krv iz malih posjekotina na koži u terapeutske svrhe.
Drugim riječima, putem ovog nekirurškog postupka, iz tijela se izvlači toksična ili 'loša' krv kroz "hidžamske točke" na tijelu.>br>Toksična krv usporava dostavu prijeko potrebnog kisika, minerala, vitamina, enzima, stanica imunološkog sustava i antitijela u stanice, tkiva i organe. Nakon što se toksična krv ukloni iz organizma, poboljšava se protok krvi i energije što rezultira ozdravljenjem.
Na arapskom HIJAMA znači isisavanje, a vrši se pomoću mokrih posudica u koje se usisava krv preko kože te se time čisti kardiovaskularni sustav. Hijamom se iz tijela izvlači zgrušana krv, a postoji i legenda koja kaže kako je prorok Muhamed bio zagovornik hijame rekavši da ne postoji bolja terapija od nje. Puštanje krvi je univerzalna terapija (lat. Mission sanguinis, minutia engl. Bloodletting) u načelu predstavlja zahvat kojim se iz organizma odstranjuje manja količina krvi u terapeutske svrhe. Ovo je jedan od najstarijih terapeutskih zahvata.
Danas o hijami govore najeminentniji stručnjaci koji su uspjeli organizirati svjetske simpozije na temu hijame – drevne metode kako bi definirali standard rada te kako bi objasnili medicinske učinke hijame kod tražitelja pomoći.
REDOVNA CIJENA - 2000 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 1800 EUR

REIKI EDUKACIJA
REIKI je jedna od možda najraširenijih i najprimjenjivanijih metoda alternativne medicine unatrag 20 - 25 godina u Hrvatskoj. Največi broj polaznika reiki tečajeva završi neki od stupnjeva za svoje osobne potrebe, a vrlo rijetki završe treći i četvrti stupanj kako bi se time bavili profesionalno. Vrlo čest problem je kvaliteta edukacije unutar raznih reiki tečajeva, pa tako ona vrlo često nije adekvatna. HUPED vam nudi izvrsnu edukaciju po vrlo pristupačnim cijenama uz dobivanje certifikata za svaki završeni stupanj. Ovaj program edukacije odobren je od strane AKADEMIJE ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU pri HUPED-u.
Nudimo vam grupni (unaprijed određeni) ili individualni (termin po dogovoru) tečaj. Kod nas ne morate početi edukaciju od 1. stupnja ukoliko ste već negdje drugdje taj stupanj završili. Uz adekvatan dokaz o završenim prethodnim stupnjevima kod priznatih reiki majstora/učitelja, nastavljate edukaciju dalje od idučeg stupnja.
CIJENA NA UPIT
ŠKOLA QUANTNE MEDICINE
Centar kvantne medicine Metatron (eks. Molekula) osnovan je s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr.
Škola kvantne medicine otvara vrata novim polaznicima!
Malo tko voli medicinu u obliku u kojem ona postoji danas. Nudimo Vam posve drugačiju perspektivu na pojam “Zdravlje”. Kvantna medicina je medicina novog doba.
Kvantna medicina uzima u obzir interese pojedinca, njegove unutarnje težnje i želje. Život općenito u velikoj mjeri ovisi o osobnom izboru svakog čovjeka.
Naša škola kvantne medicine za one koji su umorni od života i nalaze se u “zoni sumraka”, one koji žele izaći izvan granica svakodnevnog života i početi upravljati svojim životom i zdravljem. Naučit ćete razumjeti i živjeti po kvantnim zakonima, preuzeti odgovornost za sve što stvorite u svom životu i upravljati tim procesima.
Naša škola djeluje već skoro 10 godina tijekom kojih školovala više od 200 studenta iz mnogih država.
ŠKOLA QUANTNE MEDICINE sastoji se od nekoliko modula. Po završetku određenog modula svaki polaznik će dobiti Certifikat i pravo na dobivanje međunarodne licence kao specijalist QUANTNE MEDICINE. Za školovanje nisu potrebna prethodna znanja. Vaše zanimanje nije uvjet za prijavu na školovanje.
CIJENA NA UPIT

ŠKOLA BIOENERGOTERAPIJE
Edukacija se održava u dva stupnja.
Prvi stupanj daje osnovno znanje o energijama te načinu primjene istih kod raznih tegoba.
Drugi stupanj obuhvaća znanje i primjenu svih dostupnih izvora energije kojima se poboljšava opće stanje organizma te pronalažanje što boljeg djelovanje istih.
Takodjer se kandidata za bioenergoterapeuta uči kako detektirati tegobe u organizmu, bazirajući se na pregledu energetskih centara.
Tečaj traje dva dana za prvi stupanj, dok se na drugi stupanj može pristupiti nakon dva mjeseca praktičnog rada bez prisustva mentora.
Po zadovoljavajućem rezultatu, mentor odlučuje o pristupanju na drugi stupanj BIOENERGOTERAPIJE.
Tečaj se održava u terminima po dogovoru. Traje dva dana s početkom u 11 sati, a održava se u prostorijama HUPED-a (Kosirnikova 80, Zagreb).
Cijena cijele edukacije sa licencom je 1100 eura, a po završetku cjelokupne edukacije polaznik dobiva uz licencu i certifikat te zvanje BIOENERGETIČAR.
Za više informacija obratite se na link
REDOVNA CIJENA - 1100 EUR, a cijena sajamski popust je 990 EUR.
ŠKOLA KRISTALOTERAPIJE - ZAGREB
ŠKOLA KRISTALOTERAPIJE educira polaznike kroz 3 modula predavanja o primjeni kristala u iscjeljivanju. Teme svih modula navedene su u programu. Edukacija je otvorena za sve zainteresirane.
Svaki modul traje jedan dan ukoliko je mala grupa, a za veće grupe moduli traju po dva dana zbog praktičnog rada. Moguća je i individualna edukacija u terminu kojega sami odaberete, čak i preko tjedna.
  Za više informacija obratite se na link
REDOVNA CIJENA - 1200 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 1120 EUR
ŠKOLA KRISTALOTERAPIJE - KARLOVAC
Predavač: dr. Danica Vidović, E.M.
Osnovni tečaj (prvi od ukupno 3 stupnja) iz kristaloterapije traje 2 dana. U slučaju da je grupa manja onda traje jedan cijeli dan. Po završetku prvog stupnja može se nastaviti edukacija na drugom, naprednom stupnju te trecem završnom stupnju.
1. MODUL će biti govora opcenito o kristalima, njihovim svojstvima i o djelovanju na ljudski organizam uz upoznavanje sa kristalima koji se najčešće upotrebljavaju u kristaloterapiji.
2. i 3. MODUL se radi praktično. Teme su: načini iscjeljivanja, energetsko polje, rad na čakrama, korištenje kristalnog štapa, akupunkturna masaža kristalima, kristaloterapija i radiestezija, kristaloterapija i bioenergija, gledanje u kristalnu kuglu, terapija kristalima, odabir kristala u kristaloterapiji, meditacija s kristalima, kristali i astrologija.
4. MODUL je ispit. U cijenu škole je uključena dodjela HUPED-ovog certifikata te se dobiva i LICENCA za rad (za one koji stečeno znanje namjeravaju upotrebljavati u svome profesionalnom radu) kao i godišnja članarina čime vas upisujemo u registar kvalificiranih kristaloterapeuta.
Trajanje škole: dva dana po modulu - 10 sati rada (teorija i praksa)
ili jedan cijeli dan po modulu ako je manja grupa
- subota i nedjelja početak u 11,00h i završetak u 16,00h

REDOVNA CIJENA - 1200 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 1120 EURu
0,00 €
Plaćanje usluge: