SAJAMSKA PONUDA PROIZVODA I/ILI USLUGA IZLAGAČA - IFKA obrt za usluge i trgovinu

Ovdje se nalaze usluge izlagača: Ifka obrt za usluge i trgovinu koje možete odabrati za kupnju u periodu trajanja sajma.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Iridologija
Analiza šarenice u trajanju od 30 minuta
Iridologija je znanost o šarenici oka koja proučava njezinu boju, lezije, pigmente i ostale oznake kako bi ustanovila povezanost trenutnih tegoba sa predispozicijama koje smo naslijedili od roditelja i predaka, te nas uputila u životni stil i prehranu radi poboljšanja općeg stanja tijela. Poznata je kao tehnika alternativne medicine sa kojim se pomoću Iridoloških karata ili mapa određuju lokacije pigmenata, lezija, te promjena koje upućuju na moguće promjene u općem stanju tijela klijenta.
Tko su Iridolozi?
Idiolozi su kvalificirane i educirane osobe na području Iridologije i Sklerologije, koji se bave proučavanjem i tumačenjem oznaka "nađenih" u šarenici i bjeloočnici oka. Šarenica nam govori o genetskoj predispoziciji slabosti određenih organa ili sustava, dok nam bjeloočnica govori o trenutnom stanju u tijelu.
Kako funkcionira analiza šarenice oka?
Oko se slika pod određenim kutom, kako bi se vidjela zjenica, boja šarenice, lezije u šarenici, pigmenti, te kapilare koje su istaknute u bjeloočnici. Slika se poveća na rezoluciju u kojoj se vidi i najmanji dio šarenice, koji golom oku nije vidljiv, te tumači prema znanju i iskustvu, te godinama studija provedenih diljem svijeta. Svaka oznaka ima svoje tumačenje, te se ne postavlja dijagnoza, već upućuje na predispoziciju prema mogućim slabostima određenih sustava ili organa na kojima se nalaze lezije ili pigmenti. Svako oko je svemir ili svijet za sebe, upravo onakvi kakvi smo mi sami, drugačiji od ostalih. Stoga se i u pojedinim zemljama slika šarenica pri ulasku u tu zemlju, budući je jedinstvena za prepoznavanje čovjeka.
Zašto Iridologija?
Zato što je neinvazivna metoda proučavanja pojedinca i njegovih tegoba. Zato jer može pomoći u prepoznavanju predispozicija koje smo naslijedili od svojih predaka.Iridolog vas može uputiti u prilagodbu životnog stila i prehrane, kako bi poboljšali opće stanje tijela.
Da li se šarenica mijenja?
Ne, šarenica je kao vaš genetski zapis, ona se ne mijenja, ali se mogu pojaviti određeni pigmenti, te oznake koje upućuju na promjene u tijelu nastale tijekom određenog razdoblja.
Naručite se na analizu šarenice oka uz poseban sajamski popust.
Iskoristite priliku za Vas ili za članove Vaše obitelji.
Za više informacija obratite se na www.ifka.hr/usluge/, mail:info@ifka.hr ili nazovite: 0996664777
REDOVNA CIJENA - 80 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 50 EUR
Test minerala i teških metala iz kose
ZAŠTO NAPRAVITI ANALIZU KOSE?
Za analizu kose, mnogo je razloga. Ne samo da možemo testirati kosu provođenjem analize minerala kose – već možemo pronaći uobičajene uzroke intolerancije na hranu, kao i bolesti uzrokovanih prisustvom teških metala i/ili nedostatkom vitamina, ali i pronaći razlog zašto smo bolesni kada naš liječnik ne zna procijeniti što točno nije u redu. Testom minerala i teških metala kose otkrivamo pokazatelje koji pokazuju predispozicije za određene dijagnoze te vode liječenju ili oporavku.
Također, uz detaljno i iscrpno izvješće analize kose, pružamo vam prijedlog individualizirane prehrane, kombinirane s vašom krvnom grupom, te dodatke prehrani koji se preporučuju prema dobivenim parametrima testa.
Postoji mnogo znanstvenih istraživanja koja nedostatak vitamina i minerala povezuju s rakom i drugim bolestima, a najbrži i najpouzdaniji način na koji možete saznati koje su vaše predispozicije za takvo što jest napraviti test minerala za kosu. To će vam pružiti ključne informacije koje će vam pomoći da pobijedite bolest prije nego što ona uopće počne.
Jednostavni i učinkoviti rezultati!
Čak i ako niste bolesni, zamislite da možete otkriti kako vaše tijelo funkcionira na staničnoj razini, da možete saznati jeste li dobrog zdravlja ili provjeriti postoje li poremećaji na razini same stanice u tijelu! Sve to znači da možete imati kontrolu nad svojim zdravljem i sve informacije koje su vam potrebne kako biste prilagodili svoju prehranu ili dobili preporučene dodatke prehrani, a kako biste spriječili moguće zdravstvene probleme.
Test je jednostavan te bezbolan, jer je potreban samo jedan gram kose, odrezan uz vlasište, dužine do 3 centimetra.
Naručite test kose uz poseban sajamski popust.
Redovna cijena jest 250 EUR, a sajamska cijena iznosi 150 EUR.
Iskoristite priliku za Vas ili za članove Vaše obitelji.
BONUS!!!
Uz test kose dobivate i besplatnu analizu šarenice oka.
Za više informacija obratite se na www.ifka.hr/usluge/,
mail:info@ifka.hr ili nazovite: 0996664777
REDOVNA CIJENA - 250 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 150 EUR
Nutritivna terapija
Nutritivna terapija je prirodni pristup promicanju zdravlja kroz personaliziranu prehranu, suplemente i podršku kvalitetnijem životnom stilu. Pristupa se cijelom tijelu pojedinca, promatrajući uzroke nastanka tegoba, lošeg zdravlja, te promicanje balansa cijelog tijela od same njegove stanice, kako bi cijelo opće stanje imalo pozitivan učinak.
Nutritivna terapija pristupa pojedincu kao individui, njegovom životnom stilu, prehrani potrebama, tegobama.
Svi savjeti su personalizirani, te se zasnivaju na izradi individualnog plana, a u obzir se uzima životni put, ciljevi zdravlja te prehrambene prilagodbe pojedinca. Uvijek se mora uzeti u obzir da ono što funkcionira za jednu osobu, nije praksa da će funkcionirati za drugu.
Tretmani se zasnivaju na prehrani po krvnim grupama, a temelje se na personaliziranoj procjeni nakon uzimanja kompletne osobne i obiteljske anamneze.
Nakon dobivenih informacija od klijenta, medicinske dokumentacije, laboratorijskih nalaza, crta lica, izgled jezika, stanju energije, kvaliteti sna, testa minerala kose i teških metala, funkcioniranje probave, ostale životne navike, kao i potrebe pojedinca daju uvid u stanje određenih sistemskih metaboličkih deficita, te se određuje pristup promjene u prehrani, uvođenju suplemenata i prilagodba životnog stila.
Posebna pozornost ima naglasak na postojeće terapije, budući će svaki lijek prepisan od strane liječnika uzet u obzir pri izradi plana, jer se nikada od Vas neće tražiti prekid uzimanja bilo koje terapije bez savjetovanja sa liječnikom ili specijalistom, za što su i potrebi određeni nalazi i međusobna savjetovanja i suradnja. Naručite se na savjetovanje uz poseban sajamski popust.
Iskoristite priliku za Vas ili za članove Vaše obitelji.
Za više informacija obratite se na www.ifka.hr/usluge/, mail:info@ifka.hr ili nazovite: 0996664777
REDOVNA CIJENA - 150 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 100 EUR
0,00 €