SAJAMSKA PONUDA PROIZVODA I/ILI USLUGA IZLAGAČA

Ovdje se nalaze usluge izlagača: YOY-HEALING TOUCH koje možete odabrati za kupnju u periodu trajanja sajma. Navedene cijene su uključenih 10% popusta za vrijeme trajanja sajma.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Masaža glave i lica
Prekrasna masaža glave i lica koji sadrze mnogo tocaka za opustanje, vas terapeut ce vam pomoci skinuti brigu kroz ovaj tretman njege lica i vlasista akupresurnim tockama i kratkim masaznim tehnikama.
Možete je ukomponirati sa drugim ili kao zaseban tretman.
Duboka/Relax/Hotstone masaža
Deep tissue masaža je dubinska masaza tkiva, rada na fasciji i razbijanju miogeloza, napetosti misica uz strucnog terapeuta koji ce vas provesti kroz ugodu ovoga tretmana.
Relax masaža je za vas ukoliko se zelite osloboditi napetosti, stresa, opustiti  i prepustiti terapeutu koji vas vodi kroz ovaj tretman.
Hot stone masaža
Opustite se uz ovu masazu u kojoj se koristi vulkansko kamenje i njegova iscjeljujuca toplina. Otopiti ce napete misice i poboljsati cirkulaciju uz mijesavinu terapeutskih tehnika za jos bolje opustanje i regeneraciju vasega tijela.
Individualna masaža
Individualna masaža je individualni pristup vasim zeljama i potrebama. Terapeutski pristup koji djeluje ujedno opustajuci i iscjeljujuci. Terapeut radi na podrucju misica, vezivnog tkiva i fascije kako bi tretirajuci problematicna mjesta doveo do opustanja nakupljene napetosti.
YoY Lomi Lomi Nui
Osjetite tračak Havaja sa ovom prekrasnom masazom cijeloga tijela uz puno toplog ulja, vesele glazbe i istezanja. Tretman koji je ujedno i za tijelo i za duh, dopusta da padnete u ruke terapeuta
Thai masaža
Tradicionalna tajlandska masaža na nasem mediteranu koja se radi na podnoj prostirci u vasoj ugodnoj odjeci. Sastoji se od intenzivnog pritiska palca i dlana uz istezanje utjecuci na 10 energetskih kanala koji se cesto koristi i za medicinske indikacije.
Herbal Ball
Masaža se radi 100% prirodnom organskom kuglicom, napravljenom od raznih sušenih biljaka umotanih u pamuk. Prema povijesti, u Tajlandu se više od 400 godina koristio kao medicinski topli oblog za ublažavanje bolova u tijelu. Daje nekoliko zdravstvenih prednosti: duboko opuštanje, Poboljšava emocionalno i fizičko blagostanje, Poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, Stimulira unutarnje organe. Mješavina TRADICIONALNIH tajlandskih biljaka idealna je za bolove, ukočenost, istezanje mišića, ligamenata, kronične bolove u leđima, artritis, migrene, stres, tjeskobu.
Trigger point
Dubinska masaža daje najbolje rezultate direktnim otpuštanjem napetog tkiva kroz finu palpaciju i adekvatan prolongiran kratkotrajni pritisak, čime fizioterapeut smanjuje bolnost i napetost triger točke, poboljšava krvotok i proces metabolizma, što znači dobavljanje hranjivih tvari stanicama kao i eliminaciju otpadnih nusprodukata.
Rerapijskim tretmanom, akutna miofascialna bol može biti eliminirana obično u roku od tri do petnaest dana, a dugogodišnja kronična triger točka se može znatno poboljšati već u šest tjedana. Mozete je ukomponirati sa drugim ili kao zaseban tretman.
Refleksologija
Peeling
Anticeliluitna
0,00 €
Plaćanje usluge: