SAJAMSKA PONUDA PROIZVODA I/ILI USLUGA IZLAGAČA 

Ovdje se nalaze usluge izlagača koje možete odabrati za kupnju u periodu trajanja sajma

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ŠKOLA RADIESTEZIJE
Škola radiestezije sastoji se iz dva stupnja tokom kojih kroz praktican rad usvajate znanja i vjestine potrebne za radiestezijsku analizu covjeka, prostora i zemljista (detekcija stetnih zracenja, podzemne vode itd.). Svaki stupanj traje po dva dana i između stupnjeva je pauza od mjesec dana. U slučaju da se radi edukacija sa manjim brojem ljudi onda pojedini stupanj traje jedan dan. Edukacija se može održati i individualno.
Na 1. stupnju se dobiva temeljno znanje i smjernice za daljnji rad te se testira radiestezijski potencijal sudionika. 1. stupanj je otvoren za sve polaznike koji žele saznati nešto više o radiesteziji, štetnim zračenjima, radu sa viskom i drugim instrumentima, neovisno o svome radiestezijskom potencijalu. 2. stupanj je predviđen za one koji se profesionalno namjeravaju baviti radiestezijom te imaju povišeni radiestezijski potencijal.
REDOVNA CIJENA - 620 EUR, a cijena sa sajamskim popustom 600 EUR
MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA
MJERENJE ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠEM STANU i/ili STAMBENOM PROSTORU
Zbog najnovijih znanstvenih spoznaja o štetnom djelovanju mnogih uređaja koji emitiraju ELEKTROMAGNETSKE VALOVE i dokazanoj štetnosti GEOPATOGENIH zračenja, unazad nekoliko godina i SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA objavljuje kroz mnoga znanstvena istraživanja, da će kroz idućih pedesetak godina POREMEĆAJI SNA I SPAVANJA biti jedan od vodećih uzroka mnogih PSIHIČKIH i FIZIČKIH oboljenja kod nas modernih ljudi.
Posebnu pozornost potrebno je posvetiti mjestu spavanja svakog pojedinca, iz razloga što gotovo jednu trećinu dana, u prosjeku 6-8 sati dnevno provedemo u krevetu i najčešće spavamo noću. A znanstveno je dokazano da su GEOPATOGENA zračenja noću čak 3-5 puta jača nego danju. Naglašavamo da su GEOPATOGENA štetna zračenja, ukoliko im je čovjek izložen duže vrijeme, dokazani uzročnici raznih loših osjećanja kod ljudi, pa i vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema (grčevi, depresije, nesanice, mokrenje u krevet, astma, bolovi u slabim točkama tijela... i statistički je dokazana izravna povezanost geopatogenog zračenja i karcinoma). Upravo zbog toga danas u većini Europskih zemalja nadležne institucije preporučuju da se prije gradnje izmjere štetna zračenja. U nekim zemljama, gdje prednjače Francuska i Grčka, postala je uobičajena praksa, da se dozvole za gradnju stambenih objekata izdaju tek kada na teren izađe stručnjak radiestezista i ispita štetna zračenja.
Za više informacija obratite se na link
CIJENA MJERENJA - 39 EUR.
0,00 €
Plaćanje usluge: