SAJAMSKA PONUDA PROIZVODA I/ILI USLUGA IZLAGAČA

Ovdje se nalaze proizvodi tvrtke FOCUS PEMF PLUS d.o.o. i Obrta Studio Focus koje možete odabrati za kupnju u periodu trajanja sajma. Dođite na svakodnevno druženje između 17:00 i 21:00 za ZOOM Linku kako bi ste saznali više detalja o našim uslugama i načinima na koje vi možete poboljšati svoju kvalitetu života.

 
Na druženju će biti prisutni : 
Doktorica Energetske Medicine Snježana Unuk (Sa svojim 30 godišnjim iskustvom u praksi nekonvencionalnoj medicini)
Dr. Med. Nike Šestanović (sa iskustvom u Obiteljskoj i Hitnoj medicinskoj službi)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
FOCUS PEMF TRETMAN
Focus PEMF tretman (tretman pulsnim elektromagnetskim poljem) je neinvazivna tehnika koja koristi elektromagnetsko polje u frekvencijskom rasponu od 50 do 800 Hz kako bi stimulirala rad stanice i unaprijedila zdravlje, te nema zabilježenih trajnih nuspojava. Ova tehnika spada u magnetoterapiju te se primjenjuje u medicini, rehabilitaciji te u wellness industriji.
PEMF uređaj generira pulsirajuće elektromagnetsko polje koje se ciljano usmjerava na tijelo. Ovo polje prodirući u tijelo može poboljšati protok krvi, smanjiti upalu, potaknuti zacjeljivanje tkiva te smanjiti bol. Tretmani se mogu provoditi na različitim dijelovima tijela, a trajanje i broj tretmana ovise o vrsti problema.
Neki primjeri rezultata uključuju normalizaciju razine šećera u krvi, eliminaciju simptoma apneje, veliki napredak kod autizma, smanjenje boli i ubrzavanje zarastanja nakon prijeloma, regulacija krvnog tlaka, poboljšan san te uspješno tretiranje kroničnih tegoba poput upale sinusa i hormonalnih problema.
PEMF tretmani su pokazali brze i učinkovite rezultate, poput smanjenja potrebe za lijekovima i poboljšanja mentalne aktivnosti. Klijenti koji su prošli seriju tretmana primijetili su povećanje energije, poboljšan fokus i koncentraciju te čak smanjenje ovisnosti poput pušenja i konzumiranja kave.
Značajni primjeri uključuju i olakšanje simptoma Chronove bolesti i post-COVID sindroma. Tretmani su se pokazali uspješnima u ubrzavanju zacjeljivanja uznapredovalih stadija dekubitusa, gdje su se rane gotovo potpuno zatvorile.
Sa više od 40 godina istraživanja i dokaza, PEMF tretmani predstavljaju siguran i učinkovit pristup poboljšanju zdravlja i ubrzanju procesa ozdravljenja. Svi zainteresirani mogu razgovarati sa stručnjacima svaki dan tijekom sajma na Zoom platformi, gdje će biti raspravljane različite teme i iskustva s ovom inovativnom terapijom.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
ATLAS by Snježana Unuk
AtlasZone tretman pruža niz benefita koji obuhvaćaju opuštanje mišića vrata, oslobađanje napetosti i vidljive pozitivne rezultate na cijelo tijelo već nakon jednog tretmana. Metoda, koja uključuje masažu vrata bez grubih manipulacija, koristi vibraciju kako bi potaknula iscjeliteljske kapacitete tijela.
Sigurnost metode je naglašena jer se mehanička vibracija prilagođava pojedincu bez izravnog kontakta sa kralješcima. Eventualne reakcije na tretman su individualne, a tijelo reagira na proces samoizlječenja na svoj način. Moguće nuspojave, poput umora i napetosti u mišićima, ukazuju na aktivaciju procesa regeneracije.
Tretman je koristan za sve dobne skupine, uključujući osobe s različitim zdravstvenim stanjima poput ozljeda, MS-a ili epilepsije. Čak i za one čiji se problemi ne mogu potpuno izliječiti, tretman značajno poboljšava kvalitetu života, povećava pokretljivost i smanjuje bol.
AtlasZone tretman potiče regeneraciju stanica i postupno poboljšava ravnotežu položaja skeleta. Nakon tretmana, moguće su blage reakcije poput umora i napetosti, pokazujući da je proces samoizlječenja započeo. Studije su pokazale da većina klijenata izvještava o značajnim poboljšanjima nakon prvog tretmana, dok se korekcija Atlasa prepoznaje kao preventivna mjera, čak i kod djece bez vidljivih problema.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
Kraniosakralni tretman
Kraniosakralna tretman (CST) koristi nježan dodir za palpaciju fibroznih ili sinartrodijalnih zglobova lubanje. Predstavlja specifičnu granu osteopatije, promovirajući se kao alternativna metoda za poboljšanje različitih zdravstvenih stanja.
Tretman CST traje 50 do 60 minuta, fokusirajući se na harmonizaciju, održavanje zdravlja, povećanje fluidnosti pokreta i jačanje vitalnosti. Terapeut koristi jedinstvene pokrete, uključujući protokol od 10 koraka i napredne tehnike, prilagođene potrebama klijenta. Tretman se izvodi na koži ili preko odjeće, bez upotrebe ulja ili mehaničkih aparata.
S naglaskom na stvaranju sigurnog dodira od 3-5 grama, terapeut prati kraniosakralni ritam klijenta palpiranjem lubanje i križne kosti. Otkrivaju se napetosti i blokade, a blagim pritiskom ili energetskim radom postiže se ravnoteža. Klijenti često doživljavaju tretman kao ugodan i opuštajući, ponekad zaronivši u san.
Rezultati tretmana CST podržavaju zdravlje mozga i živčanog sustava, smanjujući bol, potičući dublje disanje i poboljšavajući emocionalne veze. Postiže se pravilnije držanje tijela, a cilj tretmana je uspostavljanje ravnoteže i ritma u kraniosakralnom sustavu radi učinkovitijeg zacjeljenja.
Preporučuje se 3-5 tretmana u kraćem vremenskom razdoblju kako bi se postigli optimalni rezultati. CST predstavlja holistički pristup poboljšanju dobrobiti klijenta.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
CET 448 tretman
Focus 448 CET je idealno rješenje za zatezanje bora, oblikovanje tijela, tretmane celulita. Pruža nevjerojatne rezultate za estetske tretmane, poput tretmana keloida, koji zahtijevaju visoku temperaturu .
PREDNOSTI TRETMANA
Focus 448 CET tretmani ne oštećuju već regeneriraju tkivo i pružaju sljedeće prednosti za naše klijente:
-Bezbolno
-Neablativno
-Neinvazivna
-Nema zastoja
-Rezultati vidljivi od prve sesije (značajni rezultat nakon 5)

Focus 448 CET koristi monopolarnu radiofrekvenciju na specifičnoj frekvenciji od 448 kHz.
Istraživanja pokazuju da vam stabilna frekvencija od 448 kHz omogućuje postizanje tri različita učinka liječenja zajedno s njima povezanim rezultatima:
Hiperaktivacija (hipertermalna)
Razgrađuje salo/masne naslage, detoksificira i potiče drenažu toksina, ubrzava metabolizam stanica i potiče proizvodnju kolagena.
Vaskularizacija (termalna)
Širi krvne žile, povećava protok krvi, oksigenira tkiva i stanice, povećava metabolizam stanica i potiče drenažu.
Biostimulacija (subtermalna)
Aktivira metabolizam stanica, pojačava cirkulaciju krvi i aktivira fibroblaste.
Mogućnost rada u subtermiji koristeći samo električni učinak čini Focus 448 CET uistinu svestranim uređajem.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
Hipnoza DIT
Hipnoza DIT predstavlja učinkovitu podršku u mijenjanju ograničavajućih i negativnih uvjerenja povezanih s intenzivnim emocijama. Ova tehnika omogućuje razvoj svjesnosti, duhovno buđenje te bolje razumijevanje sebe i drugih.
Razlika između hipnoze i hipnoterapije je ključna. Hipnoza je nesvjesno stanje, dok je hipnoterapija svjesno, opušteno i mirno stanje. Tijekom hipnoterapije, osoba je svjesna, samo su joj oči zatvorene. Terapeut radi s podsvijesti, koja je voljna pružiti odgovore o korijenima problema.
Povezivanje s podsvjesnim (Unutarnje dijete) i nadsvjesnim (Više Ja) dijelom omogućuje dobivanje informacija i uputa direktno od njih. Rad s nesvjesnim dijelom je brz i učinkovit. Nakon što se identificira uzrok problema, mijenjaju se uvjerenja, što dovodi do promjene rezultata.
Svjesni dio ne može pretpostaviti izvor problema, pa rad s njim daje ograničene i spore rezultate. Obično je dovoljna jedna seansa za rješenje jednog problema.
Terapeut ne daje vlastite pretpostavke, rješenja ili interpretacije. Nakon seanse, klijentima se šalju upute i snimka dobivenih informacija. DIT hipnoterapija uspješna je u širokom području, uključujući anksioznost, fobije, mršavljenje, ovisnost, samopouzdanje, učenje i posao.
Seanse su opuštajuće i sigurne, te rezultiraju izvanrednom uspješnošću od preko 80% već nakon jedne seanse. Klijenti se osjećaju opušteno i sigurno, a iskustvo može biti emotivno, ali nikada traumatično.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
Limfna drenaža
Limfna drenaža je terapija koja pruža niz benefita za tijelo, posebno u kontekstu suvremenog načina života obilježenog stresom, sjedilačkim radom i brzim tempom života. Ovaj tretman se izvodi uređajem koji upuhivanjem zraka u komore oko tijela stvara pritisak na određenim dijelovima tijela, potičući mehaničko guranje nakupljene međustanične tekućine. Limfna drenaža potiče funkciju limfnog sustava, ubrzavajući izlučivanje toksina i suvišnih tekućina iz tijela.
Tijekom limfne drenaže postiže se stanje opuštenosti, smanjuje se natečenost te ublažava bol koja može biti prisutna. Za one koji se suočavaju s posljedicama sjedilačkog načina života, ove terapije pružaju olakšanje, poboljšavajući prokrvljenost tkiva, smanjujući obujam, te potičući opće zdravlje organizma.
Limfna drenaža se preporučuje kao medicinsko-kozmetički tretman koji pomaže u razgradnji celulita, smanjenju obujma, poticanju prokrvljenosti tkiva i eliminaciji edema. Važno je istaknuti da je terapija sigurna i da ne predstavlja zdravstveni rizik, prilagođavajući se individualnim potrebama bez izravnog kontakta sa kralješcima.
Prednosti limfne drenaže obuhvaćaju detoksikaciju tijela, smanjenje oteklina i podršku imunološkom sustavu. Osim toga, terapija pruža relaksaciju i smirujući učinak, pomažući u smanjenju stresa i poboljšanju općeg mentalnog zdravlja. Ove prednosti čine limfnu drenažu izuzetno korisnom za očuvanje zdravlja u modernom, zahtjevnom životnom stilu.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
HBOT OXY tretman
Tretman kisikom u barokomori pruža inovativnu metodu liječenja s mnogim dobrobitima za opće zdravlje. Ova terapija, koja podiže razinu kisika pod povišenim tlakom, poboljšava cirkulaciju kisika u tkivima, potiče brži oporavak od ozljeda, smanjuje upale i poboljšava regeneraciju tkiva.
Osim toga, tretman jača imunološki sustav, pomaže u borbi protiv infekcija i podiže opću otpornost organizma. Nedostatak kisika u organizmu može uzrokovati različite simptome, uključujući umor, slabost, gubitak pamćenja i koncentracije te druge zdravstvene probleme.
Tretman kisikom u barokomori posebno je koristan za osobe s kroničnim bolestima dišnog sustava, poput astme ili KOPB-a, proširujući dišne puteve i olakšavajući disanje. Također, ima pozitivan utjecaj na rad mozga i mentalno zdravlje, poboljšavajući koncentraciju i kognitivne funkcije te smanjujući umor.
U posljednjih 30 godina, povećanje štetnih tvari u okolišu izaziva ozbiljan napad na naš metabolizam, oštećujući vitalne enzime. Blokada enzima može dovesti do smanjenja stvaranja energije i povećane podložnosti bolestima. Tretman kisikom s barokomorom djeluje kao potpora regulaciji kisika u organizmu, optimizirajući cirkulaciju i potičući zdravlje na različitim razinama.

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
Web Shop studiofocus.hr
Za kupnju preko 150€ dobivate vaucher 150€ za PEMF tretmane
Posjetite naš web shop i uz kupnju za više od 150€ proizvoda iz naše redovne ponude dobivate 150€ voucher za Focus PEMF tretman.
studiofocus.hr
Proizvodi u našoj redovnoj ponudi su:
-MNM PRO 500-
-CD NATRIJEV KLORIT-
-SLIPPERY ELM-
-GOLDENSEAL kapi-
-GOLDENSEAL-
-DMG-
-MONOLAURIN-
-DMSO-
-AVROMIN-
-ACIDOPHILUS- probiotička mješavina

Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
Focus PEMF franšiza
Kupovina FocusPEMF franšize predstavlja izuzetnu priliku za ulazak u inovativni svijet industrije zdravlja. Naša tehnologija pulsnog elektromagnetskog polja (PEMF) donosi revoluciju u pristup očuvanju zdravlja i poboljšanju kvalitete života. Franšiza omogućava pristup visokotehnološkim tretmanima, prilagođenim individualnim potrebama korisnika.
S ovom franšizom, postajete dio uspješne mreže posvećene poboljšanju fizičkog i mentalnog blagostanja. FocusPEMF tehnologija pruža brojne prednosti, uključujući smanjenje stresa, poticanje regeneracije stanica, ublažavanje bolova i poboljšanje energetskog balansa.
Investicija u našu franšizu donosi ne samo tehničku stručnost već i podršku stručnjaka u industriji zdravlja. Svojom franšizom, omogućujete pristup vrhunskim tehnologijama za održavanje i unapređenje zdravlja, istovremeno razvijajući profitabilan posao. Spremni smo zajedno graditi budućnost zdravlja – postanite dio našeg FocusPEMF tima.
Za više informacijama priključite se na Zoom svakog dana sajma od 17:00 do 21:00 na linku: ZOOM LINK
0,00 €
Plaćanje usluge: